Vacatures

Vrijwilligers

Onze vereniging draait volledig op de inzet van een flink aantal enthousisate vrijwilligers. Ter versterking van het vrijwillierskoprs zijn we op zoek naar mensen, die het leuk vinden samen met anderen zich in te zetten voor een vereniging.

Vacatures

Op dit moment hebben we op een aantal gebieden dringend behoefte aan extra vrijwiiligers. Onderstaand per gebied een korte omschrijving. Maar er zijn ook veel overige  werkzaamheden te verrichten. 

Heb je het idee dat je de vereniging kan helpen, stuur dan een mail of beter nog kom eens praten, onder het genot van een kop koffie of thee vertellen we graag over de mogelijkheden. In onze kantine zijn het hele jaar door op woensdag- en zaterdagochtend mensen aanwezig die je te woord kunnen staan. Of kom eens kijken wanneer we geopend zijn en vraag naar de mogelijkheden. De koffie is altijd warm. 

Toezicht woendagmiddag/avond - zaterdagmiddag

Het betreft oa het toezien op goed gebruik van het jeugd/beginners/ouderen kwartier en op naleving van de regels (zoals niet rijden in rennerskwartier en gebruik van milieumatten).
Verder betreft het bureauwerk zoals controle lidmaatschap en licentie en verkoop van dagkaarten.


Tijdsbesteding: in de periode maart tot en met oktober 1 middag in de maand (vaker mag ook).


Dit kan ook door meerdere personen gedaan worden en gecombineerd worden met zelf trainen (waarbij jullie elkaar afwisselen met trainen en helpen).

Onderhoudsvrijwilliger

Wij beschikken over ca 10 ha terrein met een aantal gebouwen. Voor het onderhoud van het terrein, zowel bos als motocrosscircuit beschikken we over tal van machinerie (tractoren, schovel, kraan, maaiers, pompen, kettingzagen, grondboor), maar is er ook handmatig werk te doen.
Samen met andere vrijwilligers worden klussen aangepakt, maar ook solowerk is aanwezig.
Van vervangen afzetting, tot geultjes graven voor afvoer van overtollig water, van snoeien van bomen tot poten van planten en bomen, van water wegpompen tot water opbrengen tegen het stof, vlakken van het circuit tot zandrijden, van …. tot …. Er is altijd wat te doen in de mooie natuur van de Heksenplas.

Tijdsbesteding: hoofdzakelijk vinden de werkzaamheden op woensdag en zaterdag plaats. In overleg soms ook op andere dagen. Wekelijks beschikbaarheid is mooi, maar niet noodzakelijk.

EHBO-er

Tijdens de openingsuren hebben we het liefst iemand aanwezig met een EHBO diploma, zodat bij een incident snel en adequete hulpverlening geboden kan worden.
We zoeken met name voor de zaterdagmiddag daar nog mensen voor. Je zult tijdens de dienst altijd terug kunnen vallen op andere vrijwilligers voor ondersteuning, je staat er dus niet alleen voor.


Tijdsbesteding: 1 middag in de maand (meer mag ook)

Barvrijwilliger

Wij zijn dringend op zoek naar mensen, die het leuk vinden om te helpen met het draaien van bardiensten in onze kantine. Vind je het leuk om onze gasten een lekker kopje koffie, biertje of ander drankje en een lekkere snack of patatje te verkopen, meld je dan aan!

Voor de zaterdag- en woensdagmidag en -avond hebben wij nog nieuwe mensen nodig.

Kun je meedraaien in een vaste groep, die bij toerbeurt bardiensten draait (ongeveer eens in de 4 à 6 weken, vaker mag ook) dan horen we graag van jou.

Op zaterdag kunnen we van 12.15 tot 18.00 uur jullie hulp goed gebruiken.

Op woensdag willen we ook graag de kantine open kunnen hebben tijdens de trainingen en als we daar ook vrijwilligers voor kunnen vinden, zou dat heel fijn zijn.

Ook tijdens dagevenementen (met een cateringtent) hebben we nieuwe mensen nodig.

Je kunt je interesse aangeven door een mail te sturen naar info@tcd-hummelo.nl met als onderwerp: “aanmelding vrijwilliger bardienst”.

Geef daarbij s.v.p. aan wanneer je beschikbaar bent en geef tevens je mobiele telefoonnummer door. Uiteraard geven we je graag meer informatie als je dat wilt, dus bellen of persoonlijk kennismaken kan altijd.
Tijdens evenementen hebben we meer vrijwilligers nodig, dus incidentele hulp is ook zeker mogelijk.